Kik vagyunk

Egyedi üzleti szoftverek fejlesztésére és különböző rendszerek egy ökoszisztémába való integrálására specializálódott vállalat vagyunk tizennyolc éves nemzetközi tapasztalattal.

Céljaink

Célunk

Célunk, hogy a startupokat és az ISV-ket (azaz a független szoftverszállítókat) segítsük szoftvertermék-ötletük hatékony és kockázatmentes megvalósításában, és egyedi megoldásainkkal optimalizáljuk a vállalatok napi működését úgy, hogy a korábbi befektetéseikből is ki tudják hozni a maximumot. Emellett értékesítési partnereink szoftertermékeit új piacokra juttatjuk el.

Céljaink

Megoldásaink

Egyedi szoftvereinket, amikor csak lehetséges, nem a nulláról építjük fel, hanem a szerteágazó tapasztalatunkra és kódkönyvtárunkra alapozva. Megoldásainkat számos szakterületen és országban használják (például Magyarországon, Indiában, az USA-ban, Ausztráliában, Japánban, Izraelben, Kolumbiában, Venezuelában és Oroszországban). Ennek köszönhetően úgy tudunk a minőségre és a praktikusságra koncentrálni, hogy a fejlesztés idő- és költséghatékony marad. Így azt tudjuk nyújtani ügyfeleinknek, amire valóban szükségük van.

Módszertan

Módszertanunk

Ismerje meg fejlesztési módszereinket!

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Így profitálhat abból, ha az ügyfelünk lesz.

Csapat

A csapat

Ismerje meg a Viswambara csapatát!

Miért mi

Miért mi?

Erősségeink és szakterületeink.

Történetünk

Történetünk

Így növekedett cégünk 2002 óta.

Módszertanunk

Nem hiszünk a csodaszerekben, így nem esküszünk egyetlen, mindenre megoldást nyújtó fejlesztési módszerre. Ehelyett több módszertant, azok fő elveit és lépéseit elegyítjük ügyfeleink igényeihez és a projekt természetéhez igazodva. A fejlesztés viszont mindig egy iteratív folyamat megfelelő előkészítéssel és rendszeres átadással. Szoftverfejlesztéseink öt fő eleme az „essential formalism”, a gyors és adaptív fejlesztés, a kitűzött piacra jutási idő pontos tartása, kompromisszummentes minőségbiztosítás (azaz QA) és integráció más rendszerekkel.
Ha mégis ragaszkodnánk a címkékhez, akkor azt mondhatjuk, hogy a fejlesztési folyamatunk alapja a Scrum módszertan, amit előzetes elemzéssel és tervezéssel támogatunk. Mindezt DevOps szemlélettel és stabil szoftverminőség-biztosítással egészítjük ki, különösen ügyelve a határidők tartására.

Így profitálhat abból, ha
az ügyfelünk lesz

Development as a Subscription

DAAS

Szoftver mint termék fejlesztése

DaaS (azaz Development as Subscription) egyedi fejlesztési csomagjainkat olyan vállalkozóknak, vállalatoknak, startupoknak ajánljuk, akik szoftverterméket szeretnének a piacra dobni.

Tovább
Egyedi szoftverfejlesztés

EGYEDI SZOFTVERFEJLESZTÉS

Üzleti szoftverek vállalatoknak

Optimalizálja cége működését praktikus, egyedi üzleti szoftvereinkkel! Megoldásainkat úgy alkotjuk meg, hogy azok illeszkedjenek cégének igényeihez, munkamenetéhez és a már meglévő rendszerekhez.

Tovább
Értékesítési Partnerkapcsolat

ÉRTÉKESÍTÉSI PARTNERKAPCSOLAT

Új piac szoftvertermékének

Értékesítési és marketing partnerkapcsolatunknak köszönhetően kezdeti befektetés nélkül érhet el szélesebb piacot már meglévő szoftvertermékével.

Tovább

A csapat

Céljaink

Szaktudás és tapasztalat

Az innovatív full-stack fejlesztőkből, szoftver specialistákból, dizájnerből és adatkutatókból álló csapatunk felelős a progresszív webapplikációink, WinFormok, WebFormok, MVC applikációk, Core 2.0 projektek, API megoldások és sok egyéb izgalmas szoftver megalkotásáért. A csapat szaktudása és tapasztalata számos programozási nyelvre, eszközre és technológiára kiterjed, jöjjön ezek közül néhány példa: Microsoft .NET, Azure App Services, IoT Hub, MEAN és LAMP változatok, C#, VB.NET, C, C++, Java, JavaScript, PHP.

A lista pedig folyton bővül, mert fontos számunkra, hogy a Viswambara-csapat tagjainak biztosítsuk a fejlődési és tanulási lehetőséget. Rendszeresen szervezünk technológiai és nyelvi képzéseket, a vezetőségi tagjaink által nyújtott mentorálással és anyagi támogatással járulunk hozzá egy-egy új MSc diploma megszerzéséhez.

Céljaink

A vezetőség és az irodáink

A csapatunk magja összesítve nyolcvan évnyi technológia területén szerzett vezetői tapasztalattal rendelkezik, ami nyolcbites konzolok időszakától a gépi tanulás koráig ível. Vezetőségünk tagjai számos területen szerzett beható szaktudással gazdagítják a vállalatot, például több mint harmincéves banki szektorban és devizapiacon szerzett tapasztalattal. Vagy épp olyan különleges megoldásokkal járulnak hozzá projektjeinkhez, mint a többnyelvű perzisztencia (azaz polyglot persistence).

A fejlesztői csapatunk Indiában, azon belül is Chennaiban van, de irodáink ügyfeleink rendelkezésére állnak Magyarországon, az USA-ban és az Egyesült Királyságban is, ezzel biztosítjuk a zökkenőmentes kommunikációt, projektmenedzsmentet és ügyféltámogatást.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Miért mi?

Függetlenség

Függetlenség

A könnyen átlátható fejlesztési munka során folyamatosan adjuk át a szükséges információt ügyfeleinknek. Így sosem lesz hozzánk kötve – inkább a teljesítményünkkel és az eredményeinkkel győzzük meg arról, hogy velünk folytassa a fejlesztést.

Szerteágazó szaktudás

Szerteágazó szaktudás

Tapasztalattal rendelkezünk többek között távközlőhálózat-tervezésben, egyedi ERP-ben, AML szoftverekben, keresőmotorokban, e-kereskedelemi integrációban, szállítási megoldásokban, flottaoptimalizálásban.

Biztonság és adatvédelem

Biztonság és adatvédelem

Tizenöt éve vagyunk a pályán, így megértjük, hogy a kódok és egyéb szellemi tulajdon kezelése hatalmas odafigyelést és bizalmat igényel. Erre különös figyelmet szentelünk.

Ügyfélközpontú tanácsadás

Ügyfélközpontú tanácsadás

Ön azért alkalmaz minket, hogy megfelelő tanácsokkal lássuk el, és az elérhető legjobb megoldást biztosítsuk cége számára. Amennyiben az Ön által preferált megközelítés nem előnyös a termék vagy a kívánt cél szempontjából, erről mindenképpen tájékoztatjuk.

Idő- és pénztakarékosság

Idő- és pénztakarékosság

Az egyedi szoftvermegoldás nem feltétlenül jelenti azt, hogy a fejlesztés a nulláról kezdődik. Sokkal eredményesebb, ha a már meglévő kódkönyvtárra alapozva készülnek el az ügyfeleink igényeihez illeszkedő programok. Ennek köszönhetően a szolgáltatásaink idő- és költséghatékonyak.

Átlátható költségek

Átlátható költségek

Velünk mindig tudja előre, hogy milyen költségekkel számoljon. Fejlesztési csomagjaink az árbecslést egyszerűvé és átláthatóvá teszik. Nincsenek rejtett költségek.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Írja meg nekünk fejlődési és fejlesztési céljait! Mi pedig egy találkozó keretében megbeszéljük Önnel, hogy hogyan érheti el ezeket.
Kapcsolat
Magyarország

1054 Budapest
Honvéd utca 8. 1/2

India

32B Kasturi Avenue,
MRC Nagar, Chennai 600028
+91 44 42035633

USA

Bellevue WA
Bloomington MN
+1 612 6664496

Egyesült Királyság

71-75 Shelton Street,
Covent Garden,
London WC2H 9JQ
+44 20 80899517