Októberben megkezdődik a Magyar Multi Program következő szakasza, ami a hazai, kiemelt növekedési potenciállal bíró, feldolgozó ipari kis- és középvállalkozásokat hivatott támogatni. A vállalkozások versenyképessége több terület együttes, tervszerű fejlesztésével érhető el, így a Magyar Multi Program keretén belül komplex vállalatfejlesztések finanszírozására van lehetőség.

A pályázatban mindenképpen igényelni kell tanácsadói szolgáltatásokat, amelyeket a Magyar Multi Program részletes szakmai előminősítésen átesett partnerei biztosítanak a sikeres jelentkezőknek. Ez a szolgáltatás kiterjed a műszaki-, termék- és szolgáltatásfejlesztésre, márka- és arculatépítésre, marketing tanácsadásra, stratégiai és vállalati pénzügyi tanácsadásra és szervezet-, folyamat- és menedzsmentfejlesztésre.

Ezen kívül a pályázóknak kötelező technológiai fejlesztéseket célzó beruházásokra is pályázni. Ez lehet eszközbeszerzés és/vagy gyártási licenc, gyártási know-how hozzáadása a vállalat értékeihez.

A komplex fejlesztési csomag tartalmazhat még információs technológia-fejlesztést, minőség-, környezet- és egyéb irányítási, vezetési, hitelesítési rendszerek bevezetését. Így lehetőség van a vállalkozás hosszútávú versenyképességét biztosító üzleti szoftverekbe befektetni. A projekt része lehet akár egy korszerűsítést eredményező ingatlanberuházás vagy infrastrukturális fejlesztés is.

A vállalkozások a program harmadik szakaszának keretén belül 50 millió forint és 340 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatáshoz juthatnak. Ezt várhatóan 60-80 vállalkozás kaphatja meg a 13,17 milliárd forintnyi keretösszegből.

A pályázóknak szigorú feltételeknek kell megfelelniük, hiszen a jelentkezés benyújtása előtt regisztrálniuk kellett a Magyar Multi Programba, ahol előminősítésen estek át. (A regisztrációt szeptember 2-án felfüggesztették).

A pályázók 2019. október 30 és 2020. március 31 között adhatják be jelentkezésüket. A pályázat részleteit itt olvashatja.

Ha Ön is hosszútávon szeretné növelni vállalkozása versenyképességét, és ehhez egyedi üzleti szoftverre van szüksége, nézze meg szolgáltatásainkat vagy keressen fel minket!
Egyedi szoftverfejlesztés vállalatoknak
Tovább
Kapcsolat
Tovább

Ossza meg ezt a cikket!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Írja meg nekünk fejlődési és fejlesztési céljait! Mi pedig egy találkozó keretében megbeszéljük Önnel, hogy hogyan érheti el ezeket.
Kapcsolat